torsdag 29 december 2011

Devil´s food cake, en födelsedagspresent!

Hej
Några veckor innan jul fick jag och Johanna vår första beställning och jag kan lova att vi båda blev glada! Det var en god vän till mig som önskade en födelsedagstårta med massor av choklad och god frosting. Självklart var jag tvungen att göra en Devil´s food cake. Det finns nog ingen tårta som är mer chokladrik än den och använder man riktigt fin choklad blir den oemotståndlig! Frostingen är gjord med hallonsmak och jag använde rosa färg för att få till den rätta färgen, som hon önskade.

Tack Maria för förtroendet!!Varför inte göra någon maffig chokladtårta till nyår!?

/Victoria

7 kommentarer:

 1. Men wow! vilken goding!!! skitsnygg!

  SvaraRadera
 2. Tack!! Jo, jag är rätt nöjd om jag får säga det själv :). /Victoria

  SvaraRadera
 3. grymt snygg tårta! Jag har fått i uppdrag att baka till min farmor som ska ha 80års kalas, hon tycker om gräddtårtor. Visst borde det fungera att spritsa som denna med grädde istället? (Tänkte sno stilen och försöka göra något liknande till henne om det går bra :))
  Började du spritsa uppifrån eller nerifrån?

  SvaraRadera
 4. Tackar!! Jag tror absolut att det går att spritsa med grädde. Kanske borde grädden va rätt hårt vispad så att det inte rinner. Jag började spritsa runtomkring tårtan och sen utifrån och in på toppen.
  Ja absolut, använd detta hur mycket du vill. Bara roligt =).

  SvaraRadera
 5. Tänk dock på att om man vispar grädden för hårt så "spricker" den när man spritsar, minns du när vi gjorde semlorna Tove? :) Kram Johanna

  SvaraRadera
 6. så god den ser ut

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...