torsdag 22 september 2011

Den som väntar på nåt gott...




Äntligen är brödet färdigt, men den som väntar på nåt gott...
Vad tycks? Jag kan ärligt säga att det var underbart gott. Lagom knaprigt och mjukt på en och samma gång. Jag hoppas att det gått lika bra för er där ute som också bakad brödet.

Nu åker min resterande surdeg in i kylen tills vidare. Säg till om ni vill ha en ny surdegsvecka med annat recept och annat bröd snart igen!

/V

3 kommentarer:

  1. Hur länge kan man ställe den i kylen? Ser riktigt gott ut så jag får nog testa igen..Den andra jag har nu verkar må prima ialla fall så på måndag ska jag baka=)Kram

    SvaraRadera
  2. Du kan ha den i kylen hur länge du vill. Bara tömma ut lite innehåll och sen mata en gång i veckan ungefär. Ta fram degen kvällen innan du ska baka, ge den mat och låt stå över natten.
    Kul att det går bra!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...